Ce e nou... prin muzica



Coco Star V.s Damae

Doua vocaliste se bat pentru piesa "Toca Miracle", motivul e succesul piesei inregistrat anul acesta sau mai bine spus melodia nou ambalata, se claseaza printre locurile fruntase in Ministry of Sound si in topul BBC ,Ex vocalista din 2000, Coco Star o acuza pe Damea( Fragma) ca ii canta piesa in concerte folosindu-i vocea.

Damae ne-a declarat ca piesa cu pricina este piesa Fragmei si are tot dreptul sa o cante..
"Piesa nu fost lansata I need a miracle by Coco " a spus Damae





Activ trupa cunoscuta dupa hiturile "Doar cu tine" , "Visez" , "Superstar" a lansat un nou single "Under my skin", piesa face parte de pe albumul "Everyday", cu acest single baietii spera sa calce pe urmele Ackentilor.




Kate Ryan se pregateste de lansare, noului album care va aparea in luna Aprilie pe acest album vor face parte si hiturile "Voyage voyage" & "L.I.L.Y".

Dj Project vor face o colaborare cu Giulia (ex Candy), piesa se va lansa in vara asta, de curand baietii de la Dj Project au lansat singleul "Before i sleep" sub numele de Elena pe Itunes si vor lansa si un album in America !


Kim Sanders se pare ca noul single al ex vocalistei Culture Beat va fi "Let me love you" si e in colaborare cu Schiller .



Al Walser Membru al trupei Fun Factory si-a lansat primul sau single Naked .

No comments:

Post a Comment