News Flash!



Atb a fost in Romania !
DJ-ul ATB a sustinut doua show-uri, week-end-ul trecut, in Romania. Astfel, el s-a aflat vineri in Timisoara, in Club Heaven si sambata in Bucuresti, in Club Kristal. Dj-ul german este in plin turneu de promovare a noii sale compilatii, ATB, The Dj In The Mix volumul 4. Andre Tanneberger nu a venit degeaba pana aici, pentru ca a primit din partea celor de la Roton, doua discuri de platina pentru vanzari record ale albumelor "Trilogy", aparut in 2007 si "7 Years", lansat in 2005. Pentru cei care vor piese noi marca ATB avem vesti proaspete, dj-ul lucreaza deja la un nou album, ce va fi lansat in toamna acestui an. Pana atunci ne putem bucura de cel mai nou single al acestuia "Justify", care e difuzat din plin de radiourile si televiziunile din Romania.
Sursa :Eva.ro

Danzel a lansat un nou single care poarta numele de "Unlocked".

R'N'G - Jay Jumatatea trupe R.n.G Jay Delano s-a intors in industria muzicala cu un nou material lansat sub marca toco international.
Noul sau single se numeste "Rockstar"


sursa: toco international

Alex C Noul single "Du bist so Porno" - Alex C reprogramat sa apara pe 25 Martie.



Squeezer Echipa lui Jim Reeves a lansat noul single "High Heels!"stilul abordat de formatie e un pop house dar nu difera de stilul care i-a facut celebrii.
Cantecul a fost compus de Delroy Renalls ( aka LaYzee) .
sursa Eurokdj.com

No comments:

Post a Comment