Some News!




Hermes House Band
In 1984 un grup de studenti au luat instrumentele si au format Hermes House Band, numele vine de la numele ligii studentilor "Hermes" din Rotterdam, Olanda.
Dorinta lor era sa aduca bucurie si distractie in randul studentilor, dar curand a devenit o afacere.
10 ani mai tarziu primul album "010 Hallo Rotterdam" se vindea ca painea calda bucurandu-se de un imens succes in randul studentiilor din Olanda si totodata devenind o emblema..
Versurile de pe acest album au fost scrise in olandeza, primul succes a venit dupa cativa ani mai tarziu cu coverul Gloriei Gaynor "I will Survive", care a ocupat in topul olandez locul 1 iar toata lumea fredona "lala" in discoteci si pe stadioane.
1998 a devenit in Franta imnul Campionatului Mondial de Fotbal. Apoi a urmat hitul "Country Roads" din 1999, in 2000 a urmat "Can't take my eyes off of you" precedat de albumul"Life is a Party "
In 2008 baieti au revenit cu un nou cover dupa piesa "Coronei - The rhythm of the night" in stilul caracteristic Hermes house band


Dhany impreuna cu Jenny B si Favretto au reorchestrat si ei aceasta piesa si a fost lansata la sfarsitul anului trecut sub emblema casei DVision.

Mario Lopez a lansat de curand singleul singleul "You Came", piesa celebrei Kim Wilde. Noua piesa are un aer nou in care Mario si-a pus la bataie platanele rezultatul fiind un cantec numai bun pentru club.

Allbright sau mai bine spus ex-Vocalista trupei Bingoboys lanseaza luna aceasta noul sau material intitulat "SOUND OF MARKET/JAZZ SOUND" mai multe aflati AICI

No comments:

Post a Comment